Na het grote succes van Heel Holland Bakt, is het ook tijd om eens te kijken of we van dit geweldige programma een lokale variant kunnen maken. Na overleg met verschillende ondernemers zijn wij aan de slag gegaan met dit concept en hebben we dit uitgewerkt tot een nieuwe actie: Heel ….. kookt!

 

Een actie, waarbij wij op zoek gaan naar de lekkerste gerechten in jouw stad of dorp. Gerechten die gemaakt zijn door uw klanten en die ook gedemonstreerd gaan worden in uw winkel. In het finaleweekend komt dan een jury de gerechten proeven en bepalen zij wat de lekkerste voor-, hoofd- en nagerechten van uw winkel zijn.

 

Bij voldoende inzendingen geven we zelfs nog een vervolg aan deze actie, want dan zorgen wij er ook voor dat er een Heel … kookt kookboek wordt ontwikkeld. Heel het dorp of de stad heeft dan aan deze actie meegedaan en wil daarom dan ook graag dit kookboek ontvangen. Daarom koppelen wij er een spaaractie aan vast, waarbij men na het doen van boodschappen in uw winkel een gratis exemplaar kan ophalen in uw winkel.

Duur actie

6 - 8 weken

Resultaat

Meer omzet op de winkelvloer en interactie met de klant

Heel ... kookt!

Voorbereidingstijd

± 2 weken

Doel

Lokale binding

 

CONTACT

Localty is een onderdeel van Goodfield Management B.V.