Voor u het weet is het al weer de belangrijkste maand van het jaar: december! Het is voor u belangrijk om uw klanten in deze periode naar uw winkel te krijgen en op de hoogte te houden van alles wat er op uw winkelvloer speelt, terwijl u tegelijkertijd weinig tijd heeft in deze belangrijke periode voor extra activiteiten.

 

Weet u al hoe u als supermarkt uzelf gaat onderscheiden in deze belangrijke periode? Onze Online Decemberkalender kan u hierbij zeker helpen. Met deze applicatie kunnen uw klanten persoonlijke, lokale en dagelijkse aanbiedingen opvragen. Iedere dag weer, de hele decembermaand lang, kunnen zij een vakje openen via de website en op uw Facebook-pagina. Dagelijks maken uw klanten kans op prijzen of kortingen.

 

Een geweldige mogelijkheid voor u om uw decemberassortiment onder de aandacht te brengen. Daarnaast kunt u uw voorraden dagelijks bijsturen en door samenwerking met andere winkeliers uw lokale gerichtheid benadrukken. Doordat we in november al alle voorbereiding treffen, kunt u in december de aandacht op de winkelvloer houden.

Duur actie

4 weken

Voorbereidingstijd

4 weken

Uniek aan deze actie

Iedere klant heeft een eigen persoonlijke kalender en heeft elke dag prijs!

Online Decemberkalender

Doel

Klanten iets extra’s bieden in de decemberperiode + uitlichten van uniek assortiment

Resultaat

Meer en vooral vaker traffic naar uw supermarkt i.v.m. inleveren/ophalen gewonnen prijzen

Klik hier om zelf te ervaren hoe deze actie werkt!

 

WIE ZIJN WIJ

 

CONTACT

Localty is een onderdeel van Goodfield Management B.V.