Komen verschillende verenigingen en clubs uit uw buurt ook ieder jaar langs met de vraag voor sponsoring? Uiteraard wilt u graag de lokale gemeenschap sponsoren, maar u wilt er ook wel iets voor terug ontvangen. De vraag is: hoe kun je dit op touw zetten?

Met deze vraag zijn wij voor een aantal van onze klanten aan de slag gegaan en daar is de Supportersactie uitgekomen: een unieke actie, waarbij de supporters van de vereniging zelf kunnen bepalen welk bedrag (van het beschikbare totaalbudget) uiteindelijk als sponsorbedrag door uw winkel wordt geschonken.

Hoe? Heel simpel: de supporters kunnen door het doen van boodschappen gratis vouchers ontvangen. Deze vouchers bevatten allemaal een unieke code en deze code kunnen ze zowel in de winkel als online activeren. Het mooie van deze actie is dat elke unieke code een andere waarde heeft. Op deze manier kan elke vereniging tot het einde kans maken op het behalen van de meeste punten. Bij deze actie geldt dan ook: de meest actieve vereniging haalt het hoogste bedrag op. En dit betekent alles bij elkaar dus ook meer publiek naar uw winkel!

Duur actie

6 – 8 weken

Voorbereidingstijd

4 weken

Uniek aan deze actie

Uniek aantal punten per voucher + online koppeling zorgt voor veel publiciteit

Supportersactie

Spaar voor je eigen vereniging!

Doel

Lokale binding met vereniging + win-winsituatie creëren vanuit sponsoring

Resultaat

Meer omzet op de winkelvloer

 

WIE ZIJN WIJ

 

CONTACT

Localty is een onderdeel van Goodfield Management B.V.