Localty - Local Loyal Social - Advertising

Social media Advertising

Bereik goedkoop uw lokale (potentiële) klanten!

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

TERUG

Snel resultaat zien in je (online) verkoopcijfers of je naamsbekendheid vergroten/versterken? Online adverteren is dé oplossing!

 

Klanten en fans komen helaas niet vanzelf. Ook online niet meer. Waar het vroeger normaal was dat je via social media potentiele klanten via content makkelijk kon bereiken, is er nu zoveel concurrentie dat je echt moet opvallen. Online adverteren is een belangrijk middel geworden om op te vallen en om de juiste doelgroep te bereiken, voordat je concurrentie dat doet.

 

Online adverteren is een veel effectievere manier van adverteren t.o.v. adverteren via de traditionele media. Los van dat het beter meetbaar is qua resultaten, kan je ook gemakkelijk je (potentiële) klanten bereiken en hun ook direct online aankopen laten doen (via je webshop en/of Facebook-shops). Ook is het mogelijk om leads te verzamelen, je aantal volgers snel te laten groeien met echt geïnteresseerde fans en de loyaliteit onder je fans versterken.

 

Wat wij voor jou kunnen betekenen:

 

Wij kunnen voor jouw bedrijf, op basis van jullie kansen en uitdagingen, een op  maat gemaakte campagne opzetten, ontwerpen en onderhouden. Nadat we samen o.a. het doel, de doelgroep en het budget hebben bepaald, gaan we snel aan de slag om zo snel mogelijk direct resultaat te boeken.

 

Ook adviseren, analyseren en optimaliseren wij de lopende campagnes, zodat je het maximale rendement eruit haalt. Dagelijks houden wij de advertenties in de gaten. Levert een advertentie of een gekozen doelgroep niks op? Dan sluiten we hem uit en focussen we ons op andere campagnes die we hebben lopen. Zo geef je niet onnodig geld uit aan inefficiënte campagnes en levert elke geïnvesteerde euro ook echt iets op!

 

Wanneer de campagne is afgelopen, zorgen wij dat alle resultaten meetbaar en inzichtelijk in je inbox terecht komen. Zo zie je precies wat een campagne jouw bedrijf heeft opgeleverd en kan je aan de hand van de resultaten zien of de campagne aan jullie verwachtingen heeft voldaan.

 

Zo gaan wij te werk:

 

1. O.a. doel, doelgroep & budget bepalen

Door middel van een telefonisch gesprek, willen we graag eerst weten waarvoor jullie deze campagne willen inzetten. Vanuit daar bepalen we samen het concrete doel, de doelstellingen en welk budget nodig is om het maximale uit de campagne te halen. Hoe beter we dit samen in kaart hebben, hoe effectiever de campagne. Ons voorstel is altijd vrijblijvend, zodat jullie zelf ook altijd aanpassingen kunnen doen o.b.v. budget.

 

2. Materiaal (aanleveren)

Voor een effectieve campagne hebben we de juiste foto’s en/of video’s nodig, inclusief (tijdelijk) toegang tot jullie Facebook-pagina. Vanuit daar maken we een opzet, welke we ter controle naar jullie doorsturen.

 

3. Campagne opstarten

Nadat alle advertenties ter controle zijn gestuurd, gaan wij de campagne klaarzetten. We zorgen dat alles er gelikt uitziet en schrijven pakkende teksten om zo jullie doelgroep op de juiste manier te bereik en enthousiasmeren.

 

4. Checken, checken, checken

Dit kan je helemaal loslaten en aan ons toevertrouwen. Elke dag kijken wij hoe de advertenties lopen en sluiten we doelgroepen of advertenties uit die niet werken. Zo weet je zeker dat het maximale resultaat uit de lopende campagne(s) wordt gehaald.

 

5. Resultaten in je mailbox

Wij zorgen ervoor dat de resultaten meetbaar en inzichtelijk in je mailbox terecht komen!

 

 

 

Geïnteresseerd in online advertising?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op:

Localty is een onderdeel van Goodfield Management B.V.

 MENU
 MENU