Winkeliers verschuiven hun advertentiebudget meer en meer van het lokale krantje naar social media kanalen. Social media biedt namelijk veel meer mogelijkheden en is een stuk goedkoper!

Het grote voordeel is dat u zelf uw klanten direct kunt bereiken. Op elk moment van de dag en elke dag weer. Bovendien bepaalt u via social media advertising zelf welk bedrag u uitgeeft en kunnen wij u daarbij altijd een advies geven. U geeft daardoor nooit teveel uit, maar haalt wel veel meer uit uw advertentie. En dat merkt u ook op de winkelvloer!

Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn door eerst goed te luisteren naar wat u wilt communiceren en wie u wilt bereiken. Vanuit daar maken we een vrijblijvend voorstel voor u op dat past binnen uw budget en dat zorgt voor de resultaten die u voor ogen heeft. Ook na de advertentie evalueren we graag de resultaten en laten we u zien wat de campagne voor uw winkel heeft betekend. Op deze manier meten we het effect van de advertentiecampagne en dat is iets wat erg wordt gewaardeerd door onze klanten.

Social media Advertising

Bereik goedkoop uw lokale (potentiƫle) klanten!

TERUG

 

CONCEPT & CREATIE

 

ONS TEAM

 

MYLOCALTY

 

CONTACT

Localty is een onderdeel van Goodfield Management B.V.

 MENU