Localty - Local Loyal Social - Advertising

Social media Advertising

Bereik goedkoop uw lokale (potentiële) klanten!

Leveren tot aan de tent!

 

Jumbo Oosterhout: bereiken van de campinggasten in Oosterhout en omgeving!

 

Afgelopen jaar hebben we vanuit onze klant Jumbo Oosterhout de vraag gekregen of wij hun konden helpen om de campinggasten in aanraking te laten komen met de Jumbo. Het is namelijk zo dat er in de zomer veel campinggasten in het marktgebied van Jumbo Oosterhout bevinden en dus liggen er veel kansen voor de supermarkt om op deze manier extra omzet eruit te halen.

 

Vanuit daar zijn we gaan kijken wat USP's vanuit het perspectief van de campinggasten zijn en daar kwam o.a. naar voren dat de HD-service een interessante service was voor deze doelgroep. Immers, ze gaan voor gemak en willen vooral van hun vakantie genieten. Vaak zijn er op de campings wel kleine winkels aanwezig die wat producten verkopen, maar voor de grote boodschappen moet men toch naar de lokale supermarkt in de buurt. Wij dachten dat het slimmer was om deze supermarkt naar de klant te brengen via de Home Delivery service.

 

Samen met de Jumbo hebben we toen een campagne opgezet, genaamd “Leveren tot aan de tent!”. Hierbij hebben we allereerst de campinggasten welkom geheten, waarna we vervolgens vertelden dat men hun boodschappen makkelijk online kan bestellen (incl. hele interessante BBQ-aanbiedingen) en dat we ze zelfs tot aan de tent kunnen afleveren. En met succes! Want doordat het via Facebook mogelijk is om alleen de campinggasten te bereiken, zorgden we ervoor dat er met een klein budget veel bestellingen werden geplaats. Het was zelfs zo dat we na een paar weken de campagne moesten stopzetten, omdat de campingeigenaar vond dat het Jumbo busje te vaak op de camping aanwezig was!

Periode

Juni 2017 tot en met augustus 2018

Doel

Meer online bestellingen van campinggasten

Budget

€ 150,- per maand excl. BTW

Gemiddeld bereik per week

4.500 personen

Aantal weergaven per persoon

3 per week

Resultaat

25% toename van online bestellingen

TERUG

Localty is een onderdeel van Goodfield Management B.V.

 MENU
 MENU